Fasole galbena cu piept de pui

de ela in Mancaruri cu carne, 27 Feb 2011 | 6464 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2praz,
  • 1cartof,
  • 2 rosii,
  • 1/2 ardei gras,
  • 500 gr piept de pui dezosat,
  • 1borcan de fasole galbena,
  • sare,piper,
  • usturoi,
  • 2 lingurite boia,
  • 50 ml bulion,
  • marar, patrunjel,
  • verdeturi italiene,
  • 2 morcovi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena cu piept de pui:

Prazul il tai marunt.

Cureti morcovul si il tai cubulete.

Ardeiul il taiem cubulete.

Carnea o taiem bucati mai mici.

Curatam si cartoful si il taiem cubulete.

Intr-o oala punem legumele si carnea cu putin ulei si lasam cateva minute,amestecand din cand in cand.Condimentam cu sare,piper,verdeturi italiene dupa gust.Completam cu apa,cat sa acopere compozitia.Cand incepe sa fiarba,punem rosiile decojite,taiate marunt si fasolea si lasam sa fiarba 15minute.Punem bulionul si boiaua,mai condimentam daca este cazul si mai lasam pana au fiert bine carnea si fasolea.Spre sfarsit adaugam usturoi tocat dupa gust.

Oprim focul si presaram deasupra marar si patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pollo Vesuvio