Fasole cu cotechino

de Adele in Mancaruri de legume, 8 Dec 2015 | 4652 vizualizari

 

No ca prind curaj si va aduc ceva specific din tara in cara traiesc de ceva timp ..
Deci despre aces produs pot sa va spun ca se consuma in perioada sarbatorilor de iarna ,se aseamana cu un carnat(la forma) si la gust ca o conserva de porc dar cred eu mult mai gustos.In Italia se pregateste in noapte dintre ani alaturi de linte ,traditia spune ca aduce belsug si bogatie (asa o fi :-??) Gata cu vorba va las reteta mea..
P.S pentru cei atenti la  linie nu il recomand ,chiar deloc =))

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata cotechino.
  • 1 conserva de fasole.
  • 1 bucata de ardel rosu.
  • 1 ceapa.
  • 1 rosie.
  • condiment special pentru fasole.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu cotechino:

Pentru inceput se pune o oala cu apa pe foc ,se fierbe cotechinul (deja ambalat in aluminiu) pentru 4-5 minute. Se lasain apa pana la momentul folosiri.

Intre timp se curata repede ceapa,se toaca impreuna cu ardelul si rosia ,se calesc in foarte putin ulei ,se adauga gelatina si cotechinul taiat felii ,se pune si fasolea se pune putin condiment special si se acopera cu un capac se lasa 10 minute la fiert.

Se serveste alaturi de muraturi si un pahar de visinata :"> Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

Acest produs se poate pregati cu linte,cartofi ,legume etc .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu cotechino" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

Corinuta 1

08.12.2015, 19:28

n-am apucat sa mananc, dar cred ca o fi tare bun.

Adele 1

08.12.2015, 19:57

Motan

Adele 1

08.12.2015, 19:57

Corina e bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]