Fasole cu ciolan afumat

de stelianaioana in Porc, 8 Ian 2011 | 3107 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1ciolan afumat
  • 800 gr fasole
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 lingurita boia
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingura faina
  • patrunjel,marar,tarhon,cimbru,sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu ciolan afumat:

se toaca ceapa marunt,morcovul se taie rondele,dupa care le punem la calit in putin ulei.

dupa ce si-au schimbat putin culoarea adaugam boia (eu am pus pasta de ardei facuta in casa).dupa care am adaugat fasolea si ciolanul afumat(oparit in 2 ape).

cand au fost fierte pe jumatate am adaugat : tarhon,piper,patrunjel,foaie de dafin,mararul,cimbru,dupa care am lasat sa se fiarba de tot si am adaugat faina ingrosata cu apa

pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chisatura sau pasta de slanina, ceapa si patrunjel