Fasole batuta cu maioneza

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 3 Mai 2013 | 13243 vizualizari

 

In general fasolea batuta se mananca cu o prajeala de ceapa si sos de rosii si cu usturoi .....mie imi place fara prajeala si fara usturoi.

 

INGREDIENTE

  • 700g fasole fiarta
  • 1 ceapa
  • 6 linguri de maioneza
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta cu maioneza:

Fierbem fasolea timp de aproape doua ore...sau cat este nevoie.Punem la scurs si lasam sa se raceasca.

Cand s-a racit fasolea o dam prin robot.Curatam si ceapa si o tocam marunt (puteti sa o dati prin robot).

Punem intr-un bol ceapa tocata,fasolea,sare,piper,maioneza si mestecam.

Serviti pe paine.Pofta mare.

TIPS-URI

1

Puteti folosi si fasole din conserva.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta, orientala (Byesar)