Fasole batuta

de adriana_bobu in Mancaruri de post, 18 Dec 2010 | 4945 vizualizari

 

Este potrivita perioadei postului...

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg fasole
  • 1 ceapa 
  • 5 linguri ulei
  • 2 lingurite vegeta
  • 2 linguri pasta tomate
  • 3-4 catei de usturoi
  • putin piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Se pune fasolea la inmuiat...(eu o las de seara pana a doua zi dimineata) Se fierbe fasolea in apa in care am adaugat  o lingurita vegeta.Avem grija sa schimbam de doua ori apa.Dupa ce a fiert bine se lasa la racorit si apoi se mixeaza cu blenderul  adaugand cealalta lingurita de vegeta,3 linguri de ulei si usturoiul facut mujdei. Separat intr-o tigaie punem restul de ulei, ceapa tocata marunt si pasta de tomate. Adaugam acest sos peste fasolea asezata pe un platou. Este foarte gustoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta