Farfalle quatro formaggi

de MotanLaOale in Farfalle, 18 Dec 2015 | 6900 vizualizari

 

Aveam multa branza prin frigider si nimic de mancare si am facut paste. Foarte bune au fost!

 

INGREDIENTE

  • 500g paste farfalle
  • 200g cascaval Delaco
  • 200g cas framantat
  • 200g telemea de oaie
  • 200g urda
  • 200g smantana (eu am folosit iaurt grecesc gras)
  • 3 linguri ulei
  • sare daca este cazul
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle quatro formaggi:

Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj in apa cu sare.

Se trec pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs.

Branzeturile se rad.

Intr-o cratita se pun 3 linguri de ulei si cand este incins se pun pastele.

Se amesteca 2 minute pana se incing pastele si se pun branzeturile amestecand continuu pana se topesc.

Se adauga si smantana si se mai amesteca un minut si este gata.

Se servesc imediat sa nu se intareasca branzeturile.

Pofta Buna!

 

 

TIPS-URI

1

Se pot folosi si alte branzeturi in functie de gustul fiecaruia, sau ce este prin frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle quatro formaggi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]