Empanadillas de atun

de vanilla in Aperitive / Garnituri, 7 Ian 2011 | 6362 vizualizari

 

adica pateuri cu ton :P :D

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 1/2 pahar de vin alb
  • 1/2 cana de rosii de rosii decojite fara seminte
  • 1/4 de pahar ulei de masline
  • 1 vf de cutit de bicarbonat
  • 200 gr ton in suc propriu
  • 1 ou
  • sare
  • ulei de masline pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Empanadillas de atun:

se toarna faina intr-un bol, si se face un vulcan. Se toarna vinul, uleiul de masline, sarea si bicarbonatul, Se framanta bine si se formeaza o bila de aluat. Se lasa la dospit circa 30 min.

Pentru umblutura se amesteca tonul, cu rosii se oul, pana se face o pasta moale.

Se intinde aluatul si se decupeaza forme rotunde cu o cana sau un pahar. Se pune in mijloc cate o lingurita din umplutura, se impatura si se cresteaza marginile cu o furculita.

Se prajesc in ulei incins pana devin aurii! Se pot servii atat calde cat si reci!

Daca ti-a placut reteta noastra "Empanadillas de atun" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitive reci