"Delicii" la gratar

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2010 | 6103 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg costite de porc
  • 1 kg ciuperci mai mari
  • 1 kg dovlecei
  • 5 linguri ulei de masline
  • 5 lingurite sos de soia
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • chilli
  • oregano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Delicii" la gratar:

se spala carnea,se usuca si se portioneaza,apoi se condimenteaza cu sare,piper si cimbru.legumele se spala,se usuca apoi dovleceii se feliaza iar ciupercilor li se indeparteaza coditele.uleiul se amesteca cu sosul de soia si condimentele si cu acest amestec se ung legumele.se frig pe gratarul incins si se servesc alaturi de o salata de sezon.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra ""Delicii" la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]