Eclere cu crema de vanilie si glazura de ciocolata

de miry_1704 in Prajituri, 10 Oct 2013 | 24989 vizualizari

COMENTARII (10)

Rocsi 1

10.10.2013, 22:41

Bine ai venit!

MotanLaOale 1

11.10.2013, 08:46

MIUTA 1

11.10.2013, 13:35

babi5 1

11.10.2013, 17:22

Bya Ralu 1

11.10.2013, 18:18

nr1_lilianne 1

12.10.2013, 18:25

Dragelor, vreau sa ma ajutati sa inteleg cum va ies voua cojile de la eclere fara sa se lipeasca... Multumesc anticipat.

miry_1704 1

25.10.2013, 10:57

Multumesc tuturor!!

miry_1704 1

25.10.2013, 10:59

Secretul este sa fie cuptorul bine incins, sa nu deschizi deloc cuptorul cel putin 15 minute, si sa le lasi sa se rumeneasca putin, iar dupa ce le scoti le pui una cate una pe un prosop la o temperatura normala, a camerei, sa nu fie foarte frig.
Eu le coc la 160 grade.
Si-mi ies perfect..

Tabita _ 1

25.10.2013, 14:43

Bine ai venit!

Rahela Velicu 1

17.05.2021, 19:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]