Dulceata de cirese

de alilianaa in Dulceata / Gem, 22 Iun 2013 | 3922 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 farfurii adanci cu cirese
  • 1500 g zahar
  • zeama de lamaie
  • 150 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de cirese:

Ciresele se pun intr-un vas cu apa, se spala, se aleg de codite, frunze si alte impuritati.  

Scoatem samburii. In vasul de  dulceata se pune 1,5 kg zahar cu 150 ml apa.

Se pune la fiert si se lasa asa pana se face un sirop.

Se adauga ciresele. Se pune zeama de lamaie.  Se lasa la fiert, la foc domol si se mai ia spuma din cand in cand. 

Fierbinte se pune in borcane.  Borcanele se acopera cu o panza mai groasa si se lasa sa se raceasca lent.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]