Dulceata de caise

de mimmi in Dulceata / Gem, 21 Iul 2011 | 4174 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg caise
  • 1 kg zahar
  • 1 lingurita sare de lamaie
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 3-4 pahare apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de caise:

Facem un sirop din 3-4 pahare apa si zahar. Cand curge din lingura un fir luung (precum in poza) inseamna ca ii gata.

Spalam caisele,le curatam de coaja si le taiem in 4. Le adaugam in sirop,adaugam sucul de lamaie si 1 lingurita sare de lamaie dizolvata in putina apa. Lasam sa dea cateva clocote,pana se leaga din nou siropul. Punem o lingura de dulceata pe o farfurioara,daca dupa ce s-a racit nu curge inseamna ca este gata.

Spor la treaba !

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]