Drob de pui

de madi_marin in Ficat, 7 Apr 2018 | 3951 vizualizari

 

,,Bunătăţi de Paşte,,

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficăţei de pui
  • 3 legături de ceapă verde
  • 1 legătură de usturoi verde
  • 4 legături de leurdă
  • 2 legături de mărar
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1 cutie mare de pate de ficat
  • 8 ouă
  • condimente pentru drob
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Ficăţeii se spală bine, apoi se pun la fiert cu o ceapă uscată.

 Toate verdețurile se toacă mărunt.

 Când ficăţeii sunt fierţi, se scurg bine de apă şi se toacă la robot sau la cuţit.

 Se amestecă  cu verdețurile şi pateul, apoi se adaugă ouăle bătute ca pentru omletă.

 Se omogenizează bine totul şi se potriveşte gustul cu condimentele speciale, piper şi sare dacă mai este nevoie.

 Se pune compoziţia în forme şi se coace la 180 grade C, cam 40 de minute.

 Se lasă la răcit până a doua zi, când se poate felia.

 

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob mozaic, din ficatei de pui