Frigarui cu ficat de pasare

de lia maria in Ficat, 11 Mar 2010 | 4614 vizualizari

 

Sunt deliciose, atat calde cat si reci. Eu le-am servit alaturi de spanac.
Pofta buna !

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de pasare
  • 2 cepe rosii, medii
  • 3 linguri faina de grau
  • 1 lingurita piper alb (se poate si negru)
  • 200 g slaninuta sarata si neafumata
  • 3 catei usturoi zdrobiti
  • 200 ml lapte rece
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu ficat de pasare:

Intr-o caserola punem laptele, usturoiul si ficatul de pasare portionat, amestecam punem capacul si dam la rece pentru 30’. In alt bol,amestecam faina cu piperul. Ceapa curatata o taiem in patru si o desfacem in petale. Slaninuta o taiem feliute subtiri, apoi in bucati de marimea petalelor de ceapa.
Scoatem ficatul pe un servet de hartie, dupa care dam bucatile prin faina cu piper, luam batul de frigarue si punem ceapa, ficat si slaninuta in straturi, pana le terminam.
Punem la incins o tigaie de gril, unsa putin si si rumenim frigaruile rotindule, pe toate partile (se pot praji la fel si afara pe gratar).

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu ficat de pasare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Anastasia 1

15.03.2010, 23:10

lia maria 1

18.03.2010, 17:31

Bine v-am gasit
Va multumesc tuturor.

eclerash 1

23.04.2010, 23:25

wow!esti geniala!o adevarata onoare pentru mine ca mi-ai solicitat prietenia!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure unguresc (cu ficăţei la tigaie) a la Anca