Drob de pasare

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2013 | 7743 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un kg de ficat de pasare
  • un kg de pipote
  • 6 oua crude
  • un ou fiert
  • o legatura de ceapa verde, usturoi verde, marar, patrunjel
  • sare, piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pasare:

Organele se spala si se pune la fiert cu sare. Se ia spuma din cand in cand pana ce apa in care fierbe devine mai limpede. 

Paralel, am curatat verdeturile, le-am spalat, tocat marunt. 

Dupa ce pipotele si ficatul au fiert, le-am dat sub jet de apa, le-am pus la scurs. Le-am pus la tocat in blender si le-am lasat cat de mari am dorit. Am pus totul intr-un bol, impreuna cu verdeturile, oualele, sare, piper. Le-am amestecat foarte bine. Am uns o tava de paine si am asezat drobul. La jumatate am pus cate o jumatate de ou fiert. Am uns drobul cu ou crud si l-am bagat la cuptor pentru 40 minute la foc potrivit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pasare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv drob de pui mozaic