Dovlecel si vanata umplute

de mimmi in Mancaruri de legume, 9 Iul 2011 | 4196 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 200 g carne tocata
  • 1 ou 50 g orez
  • 200 ml bulion
  • foi dafin
  • marar,cimbru,
  • sare,
  • piper,
  • boia,
  • patrunjel
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel si vanata umplute:

Amestecam carnea tocata cu oul,orezul spalat,oul si condimente dupa gust. Spalam vanata,dovlecelul il curatam de coaja. Scobim legumele,vanata o saram pe dinauntru si o lasam 20 de minute sa iasa amarala din ea. Dupa 20 de minute o spalam si putem umple legumele cu amestecul de carne. Punem legumele intr-o forma de yena,turnam bulionul si adaugam cateva foi de dafin. Dam la cuptor cca 35 de minute,pana intra foarte usor furculita in ele. Servim cu sosul format sau cu smantana. Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel si vanata umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Oana 1

10.07.2011, 19:04

Wow, ce bine arata

horia 1

11.07.2011, 00:02

dupa cum arata imaginile,cred ca ti-a iesit bestial.

Lau 1

11.07.2011, 14:04

ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete a la Bucataras