Dovlecei pane umpluti cu carne

de cristina1985 in Porc, 1 Aug 2017 | 2575 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei medii
  • faina
  • 400 g carne tocata de porc
  • 3 oua
  • sare, piper
  • cimbru
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane umpluti cu carne:

Se taie dovleceii (cu tot cu coaja) rondele, cu grosimea de un deget. Se scoate miezul dovleceilor cu un cutit.

Carnea tocata se amesteca cu sare, piper si cimbru.

Se umplu rondelele cu amestecul de carne, se dau prin faina apoi prin ou. Se prajesc intr-o tigaie de ceramica cu capac, pe ochiul mare (focul mic), 5 minute pe o parte si 5 minute pe cealalta. Se asaza pe servetele de bucatarie, pentru a absorbi uleiul.

Mi-au iesit 29 de bucati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale fierte in vin