Dovlecei pane

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 10 Iul 2012 | 21769 vizualizari

 

Combinatia de crusta crocanta cu mijlocul moale de dovlecel este foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mediu
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • fulgi de porumb
  • boia de ardei
  • piper
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Dovlecelul se curata de coaja si se taie felii de circa un centimetru.

Se presara cu sare si se lasa 15-20 minute.

Ouale se bat cu sare si piper.

Faina se pune intr-o farfurie.

In alta farfurie se amesteca pesmet cu fulgi de porumb sfaramati si putina boia pentru culoare.

Feliile de dovlecel se sterg de apa lasata, se trec prin faina, ou, amestec de pesmet si se pun la prajit in ulei incins.

Se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Se scot pe hartie absorbanta.

Sunt buni calzi si reci.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

babi5 1

15.08.2013, 19:47

Ce carnita vegetala buna

Xandrinne 1

15.08.2013, 22:27

Yummy! Nu refuz niciodata o portie!

MotanLaOale 1

16.08.2013, 16:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecel pane