Dovlecei copti pe tava

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de post, 3 Mai 2013 | 7355 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 rosii
  • 4-5 dovlecei potriviti
  • 3 fire de usturoi verde
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita de ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei copti pe tava:

Taiem dovleceii in felii, pe lung, ii saram si le adaugam un praf de piper. Ungem tava cu foarte putin ulei (doar prima data, pentru a nu se lipi; ulterior se vor coace in sucul propriu) si o asezam pe aragaz, la foc potrivit. Punem dovleceii la copt, pe ambele parti. Intre timp, pisam usturoiul si il pasam cu o lingurita de ulei, iar rosiile le taiem in cuburi mici. Ungem usor feliile de dovlecei cu usturiul pisat (sau daca vi se pare prea mult, adaugam cate putin, din loc in loc) si adaugam cuburile de rosii. Se servesc calde. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei copti pe tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]