Dorada cu sos de rosii

de Bunica in Peste, 7 Iul 2009 | 9416 vizualizari

 

Am luat sosul de rosii de la Miha,dar l-am adaptat dupa gustul meu.

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de peste dorada
  • 2 cepe
  • 4 rosii
  • 3 catei de usturoi
  • 4 linguri de ulei de masline
  • 1\2 pahar de vin alb
  • 1 lingura de capere
  • sare,
  • piper,
  • oregano dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dorada cu sos de rosii:

Se spala pestele, se curata de solzi, se eviscereaza,se sareaza si se pue intr-o tava unsa cu ulei.

Se taie ceapa solzisori,rosiile cubulete, usturoiul pisat ,sare, piper ,vinul si se toarna totl peste peste.

Se adauga caperele,oregano, uleiul si se da la cuptor pentru 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Roda 1

09.07.2009, 23:40

Gustos si o prezentare grozava.Si eu am set de farfurii asemanatoare si este o placere sa servesti specialitati de peste din ele.

Bunica 1

11.07.2009, 00:06

Multumesc, Roda! Cred ca numai cei "copti" mai tin sa serveasca in farfurii speciale.

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 16:05

cel mai mult imi place farfuria

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu cartofi la cuptor