Dorada cu piure de cartofi si spanac

de DianaTrucmel in Peste, 2 Dec 2018 | 1915 vizualizari

 

Retete romanesti

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti dorada
  • o caserola spanac
  • Piper
  • Sare
  • 2 rosii cheri
  • Ingrediente pentru piure:
  • 4-5 cartofi medii
  • Un sfert cub de unt
  • 3 linguri lapte
  • Sare
  • Piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dorada cu piure de cartofi si spanac:

Imi place sa gatesc retete rapide si gustoase, asadar astazi am ales o astfel de reteta.
In primul rand spalam si curatam foarte bine pestele.
Asezonam pestele cu sare si piper, dupa gust.
Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert.
Prajim dorada pe ambele parti dar atentie sa nu o prajiti prea mult, astfel devine o carne uscata.
Dupa ce au fiert cartofii ii scurgem de apa, ii zobim, adaugam untul, laptele, sarea, piperul si amestecam.
Iar la final sotam spanacul in putin unt, dar nu il sotam mai mult de 1 min, mai ales daca este baby spanac. In aceeasi tigaie putem sa tavalim putin si rosiile care sunt mai mult pentru decor. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada cu piure de cartofi si spanac" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (6)

mirela0911 1

04.12.2018, 08:45

O bunatate!

Rahela Velicu 1

10.12.2018, 12:55

oanapl 1

30.12.2018, 16:17

Si noua ne place dorada!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Medalion de sturion in sos picant si legume