Diplomat cu iaurt si fructe de padure

de Dea_Dea in Torturi, 30 Iul 2013 | 22896 vizualizari

 

Daca tot este cald afara , am decis sa fac ceva rapid si racoros

 

INGREDIENTE

  • Un pachet de piscoturi
  • 200 gr fructe de padure congelate
  • 200 ml iaurt
  • 4 linguri de zahar
  • esenta de vanilie
  • 200 ml frisca lichida
  • 1 plic gelatina(10 grame)
  • Sirop:
  • siropul de la fructe
  • 2 linguri de zahar
Portii: 14
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Diplomat cu iaurt si fructe de padure:

Iaurtul se freaca cu zaharul si esenta de vanilie

Fructele se pun in strecuratoare la dezghetat si la scurs.

Frisca se bate.

Gelatina se hidrateaza. Si se pune peste iaurt, se omogenizeaza bine.

Se incorporeaza frisca , iar la final se adauga fructele si se amesteca.

Intr-o tava rodunda(24cm), se pune folie, se pune un strat de piscoturi  inmuiate in sucul de la fructe amestecat cu zahar.

Se pune crema , iar deasupra se pune iar un strat de piscoturi inmuiate .

Se da la frigider.

 

 

TIPS-URI

1

Gelatina se prepara conform instructiunilor de pe ambalaj.

2

Se pot folosi si alt fel de fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Diplomat cu iaurt si fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Diplomat cu piscoturi