Desert turn cu ciocolata si mascarpone

de Rahela Velicu in Prajituri, 15 Apr 2017 | 3326 vizualizari

 

Din cateva ingrediente, un desert delicios!

 

INGREDIENTE

  • biscuiti simpli
  • 1 cutie de mascarpone
  • 3 linguri de Nutella sau Finetti
  • alune maruntite sau nuca
  • 1 cana de cafea indulcita
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert turn cu ciocolata si mascarpone:

Mai intai, pregatim cafeaua si o lasam putin la racit intr-un castron. Mascarponele la temperatura camerei, se pune intr-un bol, adaugam si crema de ciocolata si amestecam cu lingura pana cand se incorporeaza complet.

Lipim cate doi biscuiti cu crema si ii inmuiem in cafea pentru 4-5 secunde. Lipim apoi, fiecare serie de 2 intre ei si va rezulta un turnulet.

Ungem cu mascarpone si deasupra si pe laterale si presaram alune maruntite sau nuca.

Dam la frigider 30-40 de minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

In loc de cafea, biscuitii pot fi inmuiati in compot sau lapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert turn cu ciocolata si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Ada