Desert tort de biscuiti cu Nutella, jeleuri de portocale si alune de padure

de RuxyRux in Dulciuri, 2 Dec 2018 | 5204 vizualizari

 

Cand am gustat prima lingurita am descoperit America gustului! :))))) Incredibil de delicios, parfumat, aromat,  intr-o combinatie minunata, de nutella, jeleuri de portocale, vanilie, rom, alune de padure si ciocolata stracciatella....
Va poftesc cu mare drag la rasfat si va sugerez sa puneti reteta la  favorite pentru desertul de Revelion, eu cu siguranta il voi repeta in cantitate dubla!

 

INGREDIENTE

  • 120 gr. unt
  • 1 pahar de lapte
  • 1 borcan mare de nutella( 750 gr.)
  • 1/2 cutie de jeleuri de portocale invelite in ciocolata( eu am gasit in Lidl )
  • 3 linguri alune de padure crude
  • vanilie
  • esenta de rom( dupa gustul personal, mie imi place mai aromat)
  • coaja de portocala( Bio)
  • o ciocolata alba cu stracciatella
  • 460 gr. biscuiti
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort de biscuiti cu Nutella, jeleuri de portocale si alune de padure:

Intr-un vas larg am sfaramat biscuitii.

Intr-un ibric am pus laptele si l-am infierbantat, am topit untul, in el am pus vanilia, romul am amestecat si am turnat totul peste biscuiti.

Am rupt jeleurile bucatele si le-am pus deasupra, am pus o jumatate de borcan de nutella in interior, alunele de padure, coaja de portocala razuita si am amestecat bine pana s-a omogenizat compozitia.

In forma de tort am pus compozitia si deasupra am pus restul de nutella. Am decorat tortul cu ciocolata alba razuita.

Tortul l-am tinut la rece pana a doua zi.

Am portionat tortul si l-am decorat cu jeleuri de ciocolata.

Delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort de biscuiti cu Nutella, jeleuri de portocale si alune de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 600 lei
1099.99 lei
499.99 lei

Compact Classic

- 1100 lei
2899.99 lei
1799.99 lei

COMENTARII (30)

dantes 1

07.12.2018, 10:48

Delicios!

RuxyRux 1

07.12.2018, 11:07

Multumesc de vizita si apreciere Merisor drag! Sa ai o zi minunata!

RuxyRux 1

07.12.2018, 11:07

Multumesc Dantes!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]