Desert tort de biscuiti cu crema de cacao

de ralu_ca in Torturi, 13 Apr 2015 | 20745 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400-500 g biscuiti
  • 300 g de unt
  • 300 g zahar pudra
  • 5 galbenusuri
  • 500 ml lapte
  • 5 linguri cacao
  • esenta rom
  • fulgi cocos
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort de biscuiti cu crema de cacao:

Crema: Intr-un vas am pus untul la temperatuta camerei frecat cu zaharul pudra, pana se obtine o crema fina. Am adaugat galbenusurile, pe rand, 4 linguri cacao, amestecand usor si la final esenta de rom si inca 1 lingurita de cacao.

Asamblare:Biscuitii se inmoaie in lapte cateva secunde, asezandu-i pe o tava dreptunghiulara, apoi un strat de crema, biscuiti, crema, biscuiti, pana se termina compozitia (la final crema) si deasupra pudram cu fulgi de cocos.

Se introduce la frigider, apoi poate fi servit!

Pofta mare ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort de biscuiti cu crema de cacao" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu cacao - Reteta de baza