Desert strudel cu visine, cocos si sirop de artar

de RuxyRux in Dulciuri, 17 Iun 2018 | 2697 vizualizari

 

Reteta Cristinei de care m-am indragostit la picnicul bucatarasilor.
Am sunat-o imediat pe Cris sa o rog sa imi dea reteta. :)
Eu l-am preparat intr-o varianta si mai rapida, simpla si la fel de delicioasa!
Multumesc Cris draga mea, geniala ideea cu uleiul de cocos  in combinatie cu gemul de capsuni! Un strudel formidabil de delicios!
 

 

INGREDIENTE

  • un pachet foi de placinta
  • 1/2 pahar ulei de cocos pentru uns foile
  • 600 gr. visine congelate( totusi atentie la samburi)
  • un borcanel gem de capsuni( 150 gr.)
  • vanilie
  • sirop de artar
  • zahar pudra vanilat( eu il prepar in casa)
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert strudel cu visine, cocos si sirop de artar:

Se unge tava cu ulei de cocos.

Visinele eu le-am pus direct congelate nu le-am scurs deloc si la final m-am bucurat de siropul format impreuna cu cel de artar.

Foile se ung intre ele cu ulei de cocos din belsug, cate 4 bucati, se pune deasupra o parte de gem, apoi o parte din visine, se ruleaza si se asaza in tava pregatita.

Se pregatesc asa toate foile, se pun rulourile in tava.

Rulourile se ung deasupra cu ulei de cocos.

Se taie cu un cutit si se portioneaza strudelul  dupa dorinta.

Cu siropul de artar se stropesc rulourile.

Se coc strudelele pana se rumenesc, eu le-am tinut 40 de minute.

Cand se racesc se pudreaza cu zahar pudra vanilat.

O minunatie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert strudel cu visine, cocos si sirop de artar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert rulada cu branza dulce si visine