Desert prajitura cu ricotta si prune (low carb, fara gluten)

de Catalina L in Prajituri, 31 Iul 2022 | 3692 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ricotta
  • 3 ouă
  • 2 linguri de făină de cocos
  • 4 linguri îndulcitor natural eritritol
  • 3 linguri de iaurt Skyr
  • 4 prune roșii
  • 10 picături de stevie de vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu ricotta si prune (low carb, fara gluten):

Bateți ouăle cu îndulcitoriul si picaturile de stevia. 

Adăugați făina de cocos apoi iaurtul si amestecati. 

Incorporați branza ricotta la final. Se amestecă bine și se toarnă într-o formă unsa cu unt (18/25 cm). 

Puneți prunele roșii tăiate felii deasupra și introduceți în cuptorul preîncălzit la 180 ° C timp de 45 de minute.

Se lasă să se răcească, se decorează cu îndulcitor pudră. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu ricotta si prune (low carb, fara gluten)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]