Aluat: se amesteca toate ingredientele si se tine la frigider (aluatul), pana se face crema.
Crema: Batonul de vanilie se taie in jumatate, pe lungime si se rad semintele. Batonul curatat se pune in 900 ml lapte, la fiert. Se amesteca ouale, zaharul, amidonul, zaharul vanilinat, semintele de vanilie si restul de lapte (100 ml). Cand da in clocot, se adauga amestecul de oua, treptat amestecand continuu. Se fierbe 10-15 minute, pana se ingroasa. Se lasa la racit 30-50 minute, dupa care se pune vasul cu crema intr-un alt vas, mai mare umplut cu apa rece (pentru a se raci mai repede).
Aluatul se pune intr-o tava de 37x30 cm tapetata cu hartie de copt, la cuptor timp de 25-30 minute- la 180 grade Celsius sau pana este gata.
Untul la temperatura camerei se taie in cubulete si se amesteca cu 2-3 lg crema. Se adauga treptat untul, pana se foloseste tot. La sfarsit se adauga restul de crema (treptat).
Se intinde crema peste blat, se pun fructele si se prepara gelatina. Se amesteca 50 ml apa rece cu 1/2 plic gelatina, timp de 10 minute, apoi se pune pe baie de aburi, pana se topeste. Se intinde gelatina putin racita peste fructe, cu o pensula si se da prajitura la frigider.