Este genul de prajitura cu ciocolata care este de ajuns sa mananci o felie pentrua te satura !
Se face usor si este un deliciu !
Pentru blat :
Penreu crema:
In plus pentru decor:
Prepararea blatului:
Topim ciocolata maruntita la foc mic.
Intr-un bol, batem spuma ouale impreuna cu zaharul. Adaugam faina si praful de copt. Adaugam untul topit si alunele de padure tocate marunt si amestecam totul foarte bine.
Incalzim cuptorul la 180 grade C si ungem o tava pentru cuptor cu unt si tapetam cu faina.
Adaugam ciocolata topita in compozitie si amestecam usor.
Turnam compozitia in tava si dam la cuptor, pentru 30 minute.
Prepararea cremei:
Topim ciocolata la foc mic, adaugand apoi zaharul pudra si untul.
Dam jos de pe foc si amestecam foarte bine ingredientele.
Scoatem prajitura din cuptor. Asezam crema pe intreaga suprafata si ornam cu alune de padure tocate marunt si ornamente de ciocolata.
Pofta buna !
1
Daca crema s-a intarit intre timp, este de ajuns sa o incalziti putin la foc mic, inainte de a o folosi !