Desert pateuri cu branza

de Lau in Prajituri, 3 Dec 2019 | 2869 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g aluat foietaj
  • 200 g branza de vaci
  • 200 g crema de branza
  • 200 g cas
  • 1 lingura gris
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • esenta de vanilie
  • coaja de lamaie
  • uns
  • 1 galbenus
  • 2-3 linguri lapte
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pateuri cu branza:

Aluatul il dezghetam la temperatura camerei sau peste noapte in frigider.

Intr-un bol amestecam branza cu restul de ingrediente pana ce se omogenizeaza.

Lasam 10 min la rece.

Intindem putin aluatul si taiem patratele, le ungem cu amestecul de branza si rulam.

Sau pe o margine de aluat adaugam branza cat o fasie, rulam cat sa acopere branza si obtinem un rulou.

Taiem ruloul cu un cutit ascutin bine, repatam pana terminam aluatul, fiecare rulou il portionam in functie de cat de mari dorim pateurile.

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu galbenusul amestecat cu laptele,

Dam la cuptorul incalzit pana ce se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pateuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Pani Walewska