Desert negresa

de Cofetarul Vesel in Prajituri, 10 Aug 2017 | 3664 vizualizari

 

 Negresa este unul dintre deserturile mele preferate, care imi aduce aminte de perioada copilariei mele. Este usor de realizat si este foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 250 mm apa
  • 200 gr zahar
  • 100 gr de margarina topita
  • 1 esenta de vanilie
  • 40 gr de cacao
  • 3 oua
  • 10 gr praf de copt
  • 40 gr de nuca de cocos
  • putina sare
Portii: 35
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa:

Intr-un bol, amestecam cu un tel toate ingredientele uscate (faina, zaharul, sarea, praful de copt, cacaua). Apoi vom amesteca cu o furculita, apa, ouale, margarina topita si esenta de vanilie intr-un alt bol. Vom turna compozitia lichida peste cea uscata si vom amesteca bine cu o lingura de lemn. Aluatul il vom turna intr-o tava (unsa cu ulei si pudrata cu putina faina) si il vom pune in cuptorul preincalzit, la 180 C, timp de 30- 35 de minute.

Cand negresa s-a copt, o scoatem din cuptor, o lasam sa se raceasca complet si o taiem in bucati pe care le pudram cu nuca de cocos, putem pune cate o mura sau o zmeura pe fiecare bucata de negresa pentru a avea un aspect cat mai frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]