Desert cu jeleu de zmeura si frisca

de Mitinita in Dulciuri, 24 Mar 2011 | 3930 vizualizari

 

Si e de post!!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr zmeura (eu am folosit congelata)
  • 400 ml apa
  • 2 linguri de zahar
  • 1 plic Vege-Gel de la Dr Oetker
  • 200 ml frisca lichida vegetala
  • cateva boabe de zmeura ptr ornat
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu jeleu de zmeura si frisca:

Se pune intr-o cratita apa,zaharul si se amesteca pana se topeste zaharul.

Se adauga zmeura si Vege-gelul si se amesteca continuu la foc mediu pana incepe sa fiarba (dar nu-l lasati sa fiarba).

Se da la rece ptr inchegare.

Se bate frisca (a mea era indulcita deja) tare.

Cand s-a intarit jeleul de zmeura,se taie cu forme de prajituri,eu am folosit o floare.

Se pun straturile,ptr frisca am folosit tot forma de prajitura.

Se orneaza cu zmeura

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu jeleu de zmeura si frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Briose cu mac