Am pregatit aceste cupe de mousse-uri delicoase de vara, perfecte pentru cand avem invitati, un desert racoritor si deosebit.
Pentru cupele de mousse-uri de fructe :
Crema alba:
Crema de capsuni:
Biscuitii se maruntesc cu ajutorul blenderului si se amesteca cu untul topit, pana ajung la consistenta nisipului ud.
Gelatina se pune la inmuiat.
Mascarponele se mixeaza cu zaharul, branza, zaharul vanilinat, esenta de vanilie, praful de sare. Se adauga si frisca lichida. Se mai mixeaza putin.
Se adauga gelatina topita pe baie de aburi si se omogenizeaza bine cu crema. Se toarna peste biscuiti si se niveleaza. Se da inapoi la frigider, pana se face a 2 a crema,cea de capsuni. Branza se mixeaza cu zaharul, putina sare apoi se adauga frisca lichida si se mai mixeaza putin. Se adauga capsunile date prin blender. Se omogenizeaza. Gelatina se topeste pe aburi si se adauga in crema si se toarna peste prima crema care este deja intarita.
Pentru cel de oreo : https://www.bucataras.ro/retete/desert-cheesecake-cu-oreo-82423.html ( eu am injumatatit ingredientele si aici)
1
din aceste cantitati, ies 6 cupe din fiecare.