Desert bomboane ferrero rocher

de Lau in Dulciuri, 30 Ian 2019 | 5141 vizualizari

 

m-am inspirat de la diva in bucatarie

 

INGREDIENTE

  • Coaja
  • 300 g napolitane
  • 100 g alune
  • 2-3 linguri nutella
  • coaja de portocala
  • 2 linguri smantana pentru frisca
  • Umplutura
  • nutella
  • alune
  • Topping
  • 200 g ciocolata
  • 100 ml frisca
  • alune
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert bomboane ferrero rocher:

Macinam napolitanele, adaugam restul de ingrediente si amestecam bine. Trebuie sa rezulte un aluat moale cat sa putem modela.

Cu mainele umede, formam bilute cat 1/2 nuca, le aplatizam putin, adaugam nutella si cate o aluna in mijloc, adaugam cealalta jumatate si le unim.

Cu mainele umede formam bilele, le asezam pe un platou si dam la rece 2 ore.

Topim ciocolata impreuna cu frisca, trecem bomboanele prin ciocolata si dupa prin alunele macinate.

Le asezam pe un platou sau hartiute si lasam cateva ore la rece daca rezistam tentatie sunt mai bune a 2 zi:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bomboane ferrero rocher" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]