Deliciul toamnei

de jolygina in Dulceata / Gem, 21 Apr 2012 | 3281 vizualizari

 

pentru ca am foarte multe retete pe care nu am timp sa le postez ,chiar daca nu este sezonul mai un gem care a fost foarte bun ,pentru ca nu mai am decat un borcan din cate am facut

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de gutui
  • 1 kg de mere
  • 300g curmale
  • 150g stafide
  • 100g nuci
  • 1 kg de zahar
  • zema de la o lamaie
  • putina scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Deliciul toamnei:

Radem merele si gutuile ,le adaugam zaharul , stafidele si le lasam o ora la macerat ,

le punem la fiert la foc mic si le lasam sa fiarba pana scade cam la jumate din cantitatea care am pus-o pe foc ,

cand este aproape gata adaugam nucile care au fost tocate si scortisoara si zeama de lamaie apoi le lasam sa mai fiarba 10 min ,

le asezam in borcane si le punem in camara cu bunatati 

Daca ti-a placut reteta noastra "Deliciul toamnei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Gem de corcoduse si caise