Curry de spanac, dovleac si rosii

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2010 | 3952 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare, curatata si tocata
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 lingurite praf de curry
  • 500 gr dovleac, taiat cubulete
  • 1 conserva (400 gr) rosii decojite si taiate cubulete
  • 200 gr spanac congelat, decongelat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curry de spanac, dovleac si rosii:

Incinge o cratita, apoi adauga uleiul.Caleste ceapa pana cand se inmoaie, aprox.5 minute.Adauga praful de curry si prajeste-l 1 minut, amestecand continuu.Adauga dovleacul, rosiile si 200 ml apa si amesteca bine.

Acopera tigaia si lasa totul sa fiarba timp de 15 minute, pana cand dovleacul s-a inmuiat.Adauga spanacul si lasa totul sa mai fiarba 3-4 minute.Asezoneaza dupa gust cu sare si piper apoi serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Curry de spanac, dovleac si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]