Cum transformi un șnițel într-o delicatesă: Sandviș crocant cu pui și ceapă caramelizată

de Bucataras in Sandvisuri, 20 Apr 2024 | 6769 vizualizari

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

       

      Astăzi, Andra Mihail cum ne putem juca cu focul, dar și cu gusturile. 
       
      Descoperă un mod delicios de a reutiliza șnițelele de pui crocante într-un sandwich cu adevărat gustos! Îmbină gustul bun al șnițelului de pui cu aroma dulce și bogată a cepei caramelizate și a unor ingrediente proaspete, precum salata verde sau roșiile, și a unor condimente savuroase, cum sunt maioneza și muștarul. Acest sandwich devine o opțiune rapidă și delicioasă pentru o gustare sau pentru un pachet.

       

      INGREDIENTE

      • Felii de pâine
      • Șnițele de pui
      • Cașcaval sau mozzarela (50 g)
      • 2 cepe roșii
      • 1 roșie
      • Salată verde
      • Maioneză (2 linguri)
      • Muștar (1-2 linguri)
      • Sare și piper
      • Oțet balsamic (30 ml)
      • Unt (50 g)
      • Ulei de măsline (50 ml)
      Portii: 2
      Timp de preparare: sub 15 minute

      MOD DE PREPARARE RETETA Cum transformi un șnițel într-o delicatesă: Sandviș crocant cu pui și ceapă caramelizată:

      Prăjiți pâinea: Încălziți 1-2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie.

      Adăugați feliile de pâine și prăjiți-le până devin aurii și crocante pe ambele părți.

      Caramelizați ceapa: Tăiați ceapa în felii subțiri. Topiți untul într-o tigaie la temperatură medie și adăugați 2 linguri de ulei de măsline, apoi adăugați ceapa, sare, piper și oțetul balsamic. Lăsați-o să se călească la foc mic până devine moale și auriu caramelizat, amestecând din când în când.

      Preparați sosul: Amestecați maioneza și muștarul și adăugați sare și piper.

      Pregătiți legumele: spălați bine frunzele de salată și ajutați-le după dimensiunile feliilor de pâine. Tăiați roșiile felii.

      Asamblați sandwich-ul: Ungeți fiecare felie de pâine cu sosul, așezați peste câte o frunză de salată verde, apoi adăugați șnițelele de pui crocante, feliile de roșii, cașcavalul (pe care îl puteți topi ușor cu o torță dacă vă place să vă jucați cu focul) și ceapa caramelizată.

      Acoperiți cu cealaltă felie de pâine și presați ușor pentru a fixa ingredientele.

      Tăiați sandwich-ul în jumătate sau în diagonală și serviți-l alături de un sos preferat sau o salată proaspătă.

      Acest sandwich cu pui crocant și ceapă caramelizată este o opțiune rapidă și delicioasă pentru o gustare sau o masă hrănitoare! Poftă bună!

      Vezi și o Rețetă delicioasă de Sandwich cu salată de oua și somon afumat

      Daca ti-a placut reteta noastra "Cum transformi un șnițel într-o delicatesă: Sandviș crocant cu pui și ceapă caramelizată" nu uita sa-i faci un review.

      RETETA IN IMAGINI

      COMENTARII (10)

      laura_n 1

      21.04.2024, 11:24

      Cleme ))))

      vasimur 1

      21.04.2024, 13:59

      Rocsi 1

      21.04.2024, 18:59

      Daca scot ceapa, as putea manca si doua sandwich-uri!

      COMENTEAZA

      Cele mai

      Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

      Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

      ieri la 09:45

      Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

      de Rocsi 9

      pe 11.03 la 20:54

      Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

      pe 11.03 la 09:08

      La Multi Ani,
      Sărbătoriților de astăzi

      TOP
      utilizatori

      mirela0911

      1000 puncte

      vasimur

      602 puncte

      mihaelar63

      600 puncte

      RODIMUR

      555 puncte

      Rocsi

      438 puncte

      CONTACT

      Contact

      Bucataras.ro
      hello@bucataras.ro

      RETETA RECOMANDATA
      Happy sandwich