Cum se fierbe porumbul

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2013 | 12576 vizualizari

 

Cum se fierbe porumbul. Asta ca a vrut Dia sa-mi faca in ciuda! Este foarte bun cu sare. Un alt mod de consum va recomand sa incercati cu putina miere picurata pe el cald. Este minunat!

 

INGREDIENTE

  • porumb in lapte
  • apa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se fierbe porumbul:

Cum se fierbe porumbul. Porumbul pentru fiert trebuie ales cu grije, sa fie bobul rotund si nu tesit deasupra, sa aiba matasea aramie si neuscata si unghia sa intre usor in boaba.

Porumbul se curata de panusi si de matase.

Din panusi se pastreaza foile din interior.

Intr-o oala (eu am folosit oala sub presiune) sepun la fund panusi si apoi porumbul.

Deasupra se pun iar panusi sa inveleasca porumbul.

Se pune apa sa depaseasca porumbul cu doua degete si se pune la fiert.

In oala sub presiune se fierbe 1 ora iar in oala normala 1,5-2 ore.

Se scot din apa, se scurg si se consuma presarati cu sare sau miere dupa gust.

Se pot folosi si garnitura la gratar dar atunci se pune pe ei unt aromat cu verdeata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se fierbe porumbul" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum se fierbe porumbul la philips multicooker