Crutoane

de laura_n in Piine, 24 Ian 2013 | 3924 vizualizari

 

Noi le preferam la supele crema sau sosuri

 

INGREDIENTE

  • 4-5 felii paine integrala (sau neagra sau obisnuita)
  • ulei masline
  • sare
  • parf usturoi
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crutoane:

Feliile de paine se taie cubulete (nu foarte mici). 

Intr-o tava, se asaza o foaie de copt, se pun cubuletele se paine, se stropesc cu ulei de masline, se presara sare, praf de usturoi, boia si se amesteca un pic cu mana.|Se dau la cuptorul incins si se coc cam 10-15 min la foc iute.

Sunt excelente la supe sau la sosuri

Daca ti-a placut reteta noastra "Crutoane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crutoane (pentru supe sau salate)