Crocantele

de Miha in Aperitive / Garnituri, 5 Feb 2010 | 5049 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g aluat foietaj
  • 1 galbenus
  • susan
  • sare mare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crocantele:

Aluatul il intindem pe masa, daca e prea gros il mai intindem putin cu sucitorul.

Cu rola zimtatata taiem fasii de 2 cm latime si lungime dupa preferinta.

Fiecare fasie o ungem cu galbenus desfacut cu putin lapte, presaram cu sare si susan.  Apoi impletim fasiile, cate 2 sau cate 3.

Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor pana se rumenesc.

Nu e o reteta deosebita, dar este o idee pentru ceva de crontanit :)) in fata televizorului sau pentru o prezentare "mai altfel".

Se pot combina o fasie cu susan, una cu mac. Sau una cu mac, una cu cascaval. Dupa cum va doriti. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Crocantele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Sylvia 1

05.02.2010, 10:18

Excelente si eu le fac, au un succes nebun la un pahar de bere Ce frumos le-ai impletit trebuie sa incerc si eu data viitoare felicitari pt inovatii esti de milioane

Miha 1

05.02.2010, 10:58

Bucataras, cred ca te referi la ingredientele de umplut paharul. nu?

Miha 1

05.02.2010, 10:58

Multumesc Silvia!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba - Delicioasă și ușor de preparat

pe 14.02 la 11:13

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pâine umplută