Crinkles = fursecuri crocante la exterior si pufoase la interior
Ciocolata rupta in bucati o topim la foc mic impreuna cu untul.
Mixam ouale cu zaharul pana ce devin spumoase.
Adaugam apoi ciocolata topita si mixam pana la omogenizare completa.
Punem faina amestecata cu praful de copt, praful de sare si zaharul vanilat. Omogenizam.
Dam la frigider pentru cel putin 1 ora.
Luam cate o lingurita din compozitie si modelam o bila pe care o vom tavali bine de tot prin zaharul pudra. Asezam fiecare bila in tava, pe o hartie de copt, la distanta una de alta.
Verificati ca sunt bine tavalite prin zaharul pudra, daca mai trebuie adaugati un pic deasupra.
Dam la cuptor la 165°C pentru 12 minute maximum.
Trebuie sa fie crocante la exterior si pufoase la interior.
Pofta buna!
1
12 minute maximum la cuptor
2
se conserva foarte bine intr-o cutie metalica.