Am avut pofta de Cremsnit, dar n-am mai avut rabdare sa fac foile si nici foi speciale nu am cumparat, asa ca am facut cu foietaj Bella pe care le aveam demult in congelator.
Pofta-i pofta trebuie s-o potolim cu ce avem.
Foile decongelate le coacem separat pe dosul tavii.
Eu am facut cu foietaj Bella pentru ca le aveam prin congelator.De obicei cumpar foile speciale pentru cremsnit sau mi le fac singura.
Fierbem budinca amestecata cu faina si zaharul si sarea si o lasam la racit.
Batem frisca lichida cu mixerul pana cand se intareste, apoi o amestecam cu budinca racita si esenta de rom.
Punem gelatina in putina apa la hidratat, apoi o diluam la foc incet si o amestecam cu frisca si budinca omogenizand bine cu mixerul.
Una din foile coapte o strivim. Mai raman si unele bucati mai mari, nestrivite bine.
Asezam in tava o folie, punem prima foaie , rasturnam jumatate din crema, nivelam si asezam peste ea bucatile mai mari din foaia strivita. Punem si restul de crema si deasupra ornam cu restul de foaie stivita bine.
Este usor, bun si de efect!