Creier pane

de Gherca Daniela in Porc, 7 Iun 2015 | 4062 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g creier de porc
  • 1 ou
  • 1 lingura de smantana
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajire
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier pane:

Punem creierul in apa rece si il lasam 10 minute, apoi il spalam bine si punem la fiert in apa cu sare pentru 4 minute din momentul fierberii.

Lasam la scurs intr-o sita pana se raceste. 

Intr-o farfurie am pus pe jumatate faina de grau si pe cealalta jumatate pesmet. Intr-un bol am batut oul cu smantana si sarea pana am incorporat bine toate ingredientele.

Taiem creierul in felii potrivite, le saram si piperam pe ambele parti, apoi le trecem prin faina, ou si pesmet, le asezam intr-o farfurie, iar cu restul de ou il turnam peste creier.

Prajim creierul in ulei incins pe ambele parti si il scoatem pe un servetel absorbant de bucatarie pentru a elimina excesul de ulei.

Il puteti servi alaturi de garnitura preferata si salata.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Creier pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Gherca Daniela 1

07.06.2015, 21:14

Multumesc!

mihaelar63 1

07.06.2015, 22:53

De mult timp nu am mai preparat creier Cred ca i-a venit timpul

Gherca Daniela 1

08.06.2015, 08:07

Mihaela

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]