Snitele de porc in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi in Porc, 19 Mai 2019 | 3940 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cotlet de porc fara os
  • 3 oua
  • sare si piper
  • 1 lingura mustar cu miere
  • 150 g faina
  • 150 g pesmet
  • 150 g parmezan ras fin
  • ulei pentru prajit
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc in crusta de pesmet cu parmezan:

Se feliaza cotletul de porc in felii foarte subtiri. 

Se bat feliile de carne cu ciocanul de snitele, apoi se presara putina sare peste ele.

Se amesteca ouale cu sare, piper si mustar si se adauga o lingurita de faina.

Se amesteca parmezanul cu pesmetul.

Feliile de carne se trec prin faina, apoi prin compozitia de oua si mustar și la final prin amestecul de pesmet si parmezan.

Se prajesc in ulei incins, intorcandu-le de pe o parte pe cealalta.

Se servesc cu legume si branzeturi, alaturi de o cana cu iaurt sau lapte. 

Noi le-am servit cu felii de cascaval afumat si rosii cherry.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc in crusta de pesmet cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Matrai borzoska - snitel unguresc