Creier pane

de Ina in Aperitive / Garnituri, 23 Aug 2011 | 6889 vizualizari

 

O alta preferinta a sotului meu....

 

INGREDIENTE

  • creier de porc
  • faina
  • sare
  • piper
  • pesmet
  • oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier pane:

 Decongelam creierul si-l lasam 10 minute in apa rece  cu sare. Curatam de pielite , presaram sare si piper, apoi facem gramajoare cu lingura. Le dam prin faina, ou batut si pesmet, apoi prajim in ulei incins, cca. 5 minute pe ambele parti.

Scoatem bucatile de creier pane pe un prosop de hartie , pentru a elimina excesul de grasime.

Servim cald sau rece, cu mujdei  de usturoi sau salata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Creier pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Bucataras Medi 1

24.08.2011, 20:20

de cand nu am mai mancat am si uitat ce gust are da ma servesc acuma de la tine...............

Ina 1

24.08.2011, 21:15

SENO 1

24.08.2011, 23:57

arata foarte bine,n-am mai facut de mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]