Saratele picante

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 22 Dec 2011 | 4240 vizualizari

 

Minunate langa un pahar de vin sau bere !

 

INGREDIENTE

  • Aluat:  
  • 700g faina
  • 350g untura
  • 100g margarina
  • 1 lingura boia iute
  • 1 lingurita sare
  • 350g branza dulce de vaci
  • 200g telemea
  • 1 lingura seminte susan
  • 100g fulgi de porumb
  • 2 oua
  • Deasupra:  
  • 100g cascaval ras
  • 1 lingura seminte susan

   

Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele picante:

Punem intr-un vas incapator, faina, untul si margarina la temperatura camerei, adaugam sarea si piperul, branza dulce, telemeaua data pe razatoare, semintele de susan, fulgii de porumb, pe care i-am zdrobit in prealabil si cele doua oua. Framantam un aluat bine legat din toate ingredientele, pe care-l dam la rece pentru 60 minute (cel putin).

Impartim aluatul 3-4 bucati, luam cate o bucata de la rece, o intindem pe planseta, cu ajutorul sucitorului si taiem in forme. Presaram deasupra cascaval sau seminte de susan, le asezam in tavi tapetate si le dam la cuptorul dinainte incalzit pentru 20-25 minute.

Se pot servi imediat. Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele picante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Teo 1

24.12.2011, 19:12

chiar frumoase !craciun fericit!

Cris2711 1

31.12.2011, 16:08

La multi ani Lia

lia maria 1

01.01.2012, 20:47

La multi ani 2012! si voua tuturor cu drag

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu ricotta si mozzarella