Creier cu ceapa si ou

de katty in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2015 | 17204 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr creier de porc
  • 2 cepe
  • 3 oua
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper negru macinat
  • patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier cu ceapa si ou:

Puneti creierul in apa rece ptr o ora .Daca este nevoie schimati apa  pentru a scoate tot sangele.Scoateti cu grija pielitele si eventualele oase si lasati creierul la scurs intr-o sita .Tocati ceapa fin si puneti-o la calit in uleiul incins pana se inmoaie.Adaugati cu grija bucatile de creier ,sare si piper .Intoarceti creierul cu grija  pe toate partlile,fara a-l sfarama prea tare .Lasati pana scade zeama in intregime ,apoi adaugati ouale batute separat. Amestecati cu grija .Serviti creierul  cu patrunjel verde tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Creier cu ceapa si ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Creier pane