Pizzete de vinete cu rosioare

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 21 Aug 2014 | 5432 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • una-doua vinete subtiri
  • 200 gr casacval Delaco
  • un bol cu rosioare mici
  • 3-4 catei de usturoi
  • cateva frunzulite de busuioc
  • 3-4 lingurite cu ulei de masline
  • sare dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizzete de vinete cu rosioare:

Spalam vinetele, le feliem si le presaram cu sare dupa gust.

Le coacem pe tava de aragaz cat sa se rumeneasca usor pe ambele parti.

Trecem cascavalul prin razatoare.

Asezam pe fiecare felie de vanata cate o lingurita de cascaval, cateva rosioare, usturoiul si busuiocul tocate marunt.

Le asezam intr-un vas de copt, le stropim cu ulei si le coacem pentru 10-15 minute.

Cat sunt inca calde, mai presaram putin cascaval ras si busuioc tocat.

Calde sau reci, sunt foarte gustoase.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Alegeti vinetele subtiri, mici, cele mari au prea multe seminte.

2

In cazul meu, folosind cooker-ul, a trebuit sa le "montez" pe un platou si apoi sa le mut in vas, ceea ce ingreuneaza munca.

3

Daca le coaceti in cuptorul aragazului, folositi un vas intins, in care sa asezati direct feliile de vinete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizzete de vinete cu rosioare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Evantai cu legume si branzeturi