Crap in crusta de susan

de Ina in Peste, 8 Mai 2011 | 4047 vizualizari

 

O alternativa la crapul prajit cu malai

 

INGREDIENTE

  • bucati de crap mare 
  • o cana de pesmet
  • 2 linguri condiment pentru peste
  • 50 g. susan
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap in crusta de susan:

 

Crapul se curata, se feliaza si se spala feliile foarte bine in apa rece, pentru a indeparta tot sangele. Se scurge bine de apa si se sareaza putin.

Intr-un castron amestecam pesmetul cu condimentul pentru peste  si susanul.

Tavalim pestele prin amestecul de pesmet si-l prajim in ulei incins, pana capata o culoare aurie. 

Servim cu lamaie sau mujdei de usturoi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap in crusta de susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Ina 1

16.05.2011, 09:43

@Mih : iar ma bagi in ceatza :
- te stiam baiat...
- ai pus avatar de fata si te-am si pupat...
- acum iar folosesti termeni la masculin....
Cine sa te mai inteleaga ?
( de data asta, fara pupat ) )

Cris2711 1

22.05.2011, 14:13

Ina si eu cam pupat-o sau l-am pupat,acum pe cine? ne zapaceste rau de tot mai,dar nu-i nimic,pupici tot ii dau si tie la fel

mena29 1

07.06.2011, 22:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius cu orez si broccoli