Incalzeste cuptorul la 200ᵒC.
Incinge o cratita, la foc potrivit, si adauga 1 lingura ulei de masline.Adauga ghimbrul si usturoiul si caleste-le pana cand se rumenesc usor, aprox.4 minute.Adauga otetul balsamic,condimentele si rosiile, amesteca, apoi lasa totul sa fiarba la foc mic timp de 15 minute, pana cand se va obtine un sos gros.Ia sosul de pe foc si pune-l deoparte.
Intre timp, asezoneaza fileurile de peste cu sare si piper, dupa gust.Taie foile de placinta in jumatate, pe verticala.Periaza cate 2 foi de placinta injumatatite cu putin ulei de masline.Suprapune cele 2 foi unse, aseaza la un capat un file de peste si ruleaza fileul in foile de placinta.Periaza pachetelul cu putin ulei de masline si aseaza-l intr-o tava de copt.Repeta procedura cu pestele si foile de placinta ramase, apoi da pachetelele la copt 15-20 minute, pana cand se rumenesc.Serveste pachetelele cu sosul de tomate preparat.