Crap cu legume, la cuptor

de Monya in Crap / Caras, 11 Ian 2016 | 4732 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati peste (cam 1,5 kg),
  • dovleac,
  • conopida,
  • ciuperci,
  • sfecla rosie ,
  • morcov,
  • ardei gras,
  • usturoi,
  • cimbrisor,
  • lamaie,
  • sare, piper, ulei.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu legume, la cuptor:

Prajim bucatile de peste cateva minute, pe toate partile.

Intre timp curatam legumele si le taiem cubulete, rondele, betisoare, cum va place.

In tava pregatita pentru cuptor asezam cateva fire de cimbrisor, apoi legumele. Asezonam cu sare si piper dupa gust.

Pe patul de legume asezam bucatile de peste.

Adaugam putin ulei, apa si 100 ml vin alb, acoperim si dam la cuptor pentru aproximativ 45 minute.

Cand e gata, asezam pe farfurie si servim.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu legume, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap in sos de rosii, la cuptor